Can't connect to Turkey

on Mac OS X v72 udp auto remote port
request port forwarding yes
ipv6 leadk yes
debug mode yes

seems like every other country i try it works...

any ideas? 

Comments

  • Posts: 3
    Can somebody just check for me if they can connect to Turkey Server ok? Then I know it must be something on my end
  • Posts: 6
    Tried to connect for 5 minutes, did not work.
    German server connected within 10 seconds
  • edited August 13 Posts: 360
    No problem. Try without Port Forwarding.

    Sat Aug 12 22:02:30 2017 OpenVPN 2.4.3 x86_64-w64-mingw32 [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [PKCS11] [AEAD] built on Jun 20 2017
    Sat Aug 12 22:02:30 2017 Windows version 6.2 (Windows 8 or greater) 64bit
    Sat Aug 12 22:02:30 2017 library versions: OpenSSL 1.0.2l  25 May 2017, LZO 2.10
    Enter Management Password:
    Sat Aug 12 22:02:31 2017 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]46.45.177.103:1198
    Sat Aug 12 22:02:31 2017 UDP link local: (not bound)
    Sat Aug 12 22:02:31 2017 UDP link remote: [AF_INET]46.45.177.103:1198
    Sat Aug 12 22:02:31 2017 WARNING: this configuration may cache passwords in memory -- use the auth-nocache option to prevent this
    Sat Aug 12 22:02:32 2017 [0562b8101f7a7f1a55ea482ba99445b4] Peer Connection Initiated with [AF_INET]46.45.177.103:1198
    Sat Aug 12 22:02:35 2017 open_tun
    Sat Aug 12 22:02:35 2017 TAP-WIN32 device [Ethernet 2] opened: \\.\Global\{69093713-84FB-4D42-B3FA-E2C7BB8CD737}.tap
    Sat Aug 12 22:02:35 2017 Notified TAP-Windows driver to set a DHCP IP/netmask of 10.5.10.6/255.255.255.252 on interface {69093713-84FB-4D42-B3FA-E2C7BB8CD737} [DHCP-serv: 10.5.10.5, lease-time: 31536000]
    Sat Aug 12 22:02:35 2017 Successful ARP Flush on interface [9] {69093713-84FB-4D42-B3FA-E2C7BB8CD737}
    Sat Aug 12 22:02:35 2017 do_ifconfig, tt->did_ifconfig_ipv6_setup=0
    Sat Aug 12 22:02:36 2017 Blocking outside dns using service succeeded.
    Sat Aug 12 22:02:41 2017 Initialization Sequence Completed

    Try pinging the Turkey URL to make sure your DNS is working, I got in within 20 seconds.

    Post edited by Omnibus_IV on
  • edited August 13 Posts: 3
    p8073727 said:
    Tried to connect for 5 minutes, did not work.
    German server connected within 10 seconds

     well glad to see it's not just me. anybody else?
    Post edited by redzep on
  • Posts: 360
    What, you didn't read my post. I got into Turkey just fine.
  • Posts: 198
    Hi all,

    We're currently taking a deep look into this issue. In the meantime, connecting using TCP or UDP ports 1194 or 9201 should allow you to connect to the server. Thank you all for your patience!
  • Posts: 4
    @redzep
    Same here.
Sign In or Register to comment.